Fotoverslag rondwandeling industriegebied Zutphen

Heidi Linck 23-11-2018 1098 keer bekeken 2 reacties

Gisteren heb ik tijdens de manifestatie van de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit een rondleiding gegeven in het industriegebied achter het Koelhuis. Enkele weken daarvoor had ik alvast een verkenning gedaan om bijzondere plekken te spotten. Het gebied, dat in transitie is, zit vol plekken waar zich een filmscenario zou kunnen afspreken of verhalen achter schuilen. Maar in plaats van dat deze plekken in scene zijn gezet, zijn ze echt. Er konden maar 10 mensen mee en we wilden op tijd terug zijn voor de prijsuitreiking, daarom heb ik gisteren een verkorte route gelopen. Hierbij een fotoverslag van mijn eigen verkenning van het gebied eerder deze maand, toen het nog zonnig was.

 

Bewaren

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
maud arkesteijn 04-12-18 om 19:35

Waar blijft nu de vergroening van de Mars, een een mooi park met bomen voor schaduw en water opvang en misschien een minibos met bomen ,vruchten en bloemen. kortom om er een leefbaar gebied van te maken de mensen schreeuwen er om en de natuur ook. doen!!!!!!

Poppedeintje 30-05-19 om 10:05

Mars is een bevroren modderplaneet met tot 60% water in de bodem.
Bovenstaande foto's zijn van de aarde, wij zien stervende vegetatie door Global Warming.