Blog: Iedereen weet wat kwaliteit is

22-01-2018 511 keer bekeken 0 reacties

Hoe beleef jij je omgeving? Welke kwaliteiten vind jij belangrijk voor je leefomgeving? Wat vind jij: kan iedereen kwaliteiten van gebieden benoemen of is dit een professie? Lees de blog van Elbert van der Linden en geef je mening.

Gemakshalve ga ik er vanuit dat iedereen in staat is om de kwaliteit van iets of iemand te duiden. Onder woorden te brengen of in beelden te vangen. Misschien gaat het onder woorden brengen mensen beter af dan in beelden vangen.  Dat laatste vraagt nog om extra creatieve vaardigheden . Maar goed, kwaliteiten duiden is niets anders dan op basis van een beoordeling of waardering zeggen wat je vindt van een object, zijn vormen of gebruiksmogelijkheden; van een medemens, zijn uitstraling of zijn handelen. Lees hier de blog van Elbert van der Linden, projectleider Ruimtelijke Kwaliteit provincie Gelderland.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...