Foto van de maand: Architectuur in Gelderland

22-01-2018 507 keer bekeken 0 reacties

Welk gebouw spreekt je aan en waarom? Heeft jouw voorkeur die imposante kerk? Of ben je juist gecharmeerd van het moderne dijkhuisje. Val jij voor een mooi herbestemmingsproject? Of word jij enthousiast van een energiezuinig nieuwbouwproject. We zien graag jouw inzending!

Elke maand roepen we mensen die wonen, werken of recreƫren op om hun foto van de maand in te sturen. Elke maand kiezen we voor een ander thema. Zo willen we jullie kijk op Gelderland laten zien. Naast de foto horen we graag waarom deze plek, gebied of omgeving bijzonder is voor jou.

Projectleider Ruimtelijke Kwaliteit van provincie Gelderland kiest de winnaar. Deze ontvangt 2 entreekaarten voor ons Gelderse trots Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Om mee te kunnen doen moet je je eenmalig voor dit forum registreren. Dat doe je hier. Je ontvangt dan een mail die je even moet bevestigen. Vergeet niet je adres in te vullen zodat we de entreekaartjes kunnen toesturen, mocht je winnen. Vervolgens kies je het thema van de maand en klikt op de knop 'toevoegen'. Je kunt nu elk maand meedoen! De foto's zullen worden gebruikt op dit forum.

Het eerste thema is Architectuur in Gelderland. We zijn benieuwd naar je inzendingen. Klik hier om in te sturen.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...