Kinderjury reikt prijs uit voor het beste idee

08-06-2017 428 keer bekeken 3 reacties

Lars Westra (10 jaar), voorzitter van de kinderjury van de prijsvraag Maak Gelderland Mooier en directeur van zijn bedrijf Visie van Kinderen, heeft 7 juni de prijs uitgereikt voor het beste idee dat volgens hen was ingediend.

De kinderjury bestaat uit klasgenoten van Lars uit groep 6-8. Zij hebben strenge voorwaarden opgesteld voor het beoordelen van de 58 ideeën. De inzendingen moeten duidelijk leesbaar zijn en niet meer dan 10 pagina's bevatten. Volgens hen wordt het idee niet beter door meer tekst te gebruiken. Daarnaast moet het idee duurzaam zijn. Kinderen moeten ten slotte nog heel lang leven op deze aarde. Na hard werken en normeren heeft de kinderjury unaniem besloten om het slingerbankje in Beuningen van Stichting Dijkmagazijn Beuningen uit te roepen tot winnaar van de kinderjury. Lees hier het kinderjuryrapport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Annie Blom 09-06-17 om 14:22

Wat mooi om deze gebeurtenissen mee te mogen maken. Het zijn toch de volwassenen van nu die de kinderen van nu serieus nemen. Chapeau voor iedereen!
Een trotse oma.

Moderator forum 09-06-17 om 17:38

Dag Annie,
Je mag inderdaad trots zijn op je kleinzoon Lars. Wij waren zeer verrast door zijn bijdrage. We hebben van hem genoten. En ook op het congres heeft hij een grote indruk nagelaten. Wie weet wat dit nog voor hem gaat betekenen, want hij heeft ruim zijn visitekaartjes uitgedeeld. Ben benieuwd!

Ilonka 09-06-17 om 22:24

Idd heel mooi om aan zijn wil om bij te dragen aan de jury gehoor te geven...
Hij heeft het zeker goed gedaan en ik vond het begin daardoor in een fijne sfeer komen...
helaas was volgens mij mijn plan door de kinderjury door meer dan acht kantjes afgekeurd??