De Apeldoornse Kookboeken

471 keer bekeken 1 reacties

Deel hier jouw eigen inspiratiebronnen voor kwaliteit en laat ons weten hoe onderstaande bouwstenen je hebben geholpen.

De Apeldoornse Kookboeken beschrijven de ruimtelijke kwaliteiten van de stad, dorp en landschap en geeft uitgaande van de ingrediƫnten van elk woongebied recepten en tips voor onderhoud, aanpassing en vernieuwing.

Apeldoorn combineert het beste van twee werelden. De dynamiek van een grote stad is geworteld in het landschap van de Veluwerand. Ze is een ‘buitenstad’. Wat betekent dit voor bewoners, architecten, aannemers, projectontwikkelaars of gemeentelijke diensten? Wat kun je doen of beter laten als je een huis opknapt, een tuin aanlegt, een straat herinricht of een nieuw buurtje bouwt?

Het DIK APELDOORNS STADSKOOKBOEK beschrijft de ruimtelijke kwaliteiten van de stad en geeft uitgaande van de ingrediënten van elk woongebied recepten en tips voor onderhoud, aanpassing en vernieuwing. Net als zijn voorgangers GROOT APELDOORNS LANDSCHAPSKOOKBOEK en KLEIN APELDOORNS DORPENKOOKBOEK is het bedoeld ter inspiratie en om met elkaar het karakter van Apeldoorn uit te bouwen

De kookboeken worden uitgegeven door uitgeverij Blauwdruk in samenwerking met de Gemeente Apeldoorn

Afbeeldingen

Registreren

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Moderator forum 25-09-17 om 8:20

Bedankt voor jouw inspirerende bijdrage!