Lochem - Het Betere Boeren Bed

434 keer bekeken 0 reacties

De eerste editie van de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit had geen thema. We hebben gemeenten gevraagd om met hun pareltje van ruimtelijke kwaliteit te komen. Dat heeft een mooie lijst opgeleverd waaruit we 9 genomineerden hebben gekozen.

De initiatief nemen heeft op eigen kracht een formule ontwikkeld voor een compleer nieuwe en hoogwaardige vorm van kleinschalige verblijfsrecreatie. Het gaat om een speciaal ontworpen tent die ruim en comfortabel is met een bijzondere inrichting die herinnert aan het eerlijke landleven.

Het Betere Boerenbed in Lochem is een aansprekend voorbeeld van de grote creativiteit en ondernemerszin bij ondernemers in het landelijk gebied voor verbreding van het agrarisch product. Het is een vrijetijdsbeleving die herinnert aan het eerlijke landleven. Je wordt uitgenodigd mee te gaan in het landelijke ritme en de rest van het goede te beleven van het buitengebied.

 
 
 
 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...