Doesburg - IJsselkadeproject

470 keer bekeken 0 reacties

De eerste editie van de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit had geen thema. We hebben gemeenten gevraagd om met hun pareltje van ruimtelijke kwaliteit te komen. Dat heeft een mooie lijst opgeleverd waaruit we 9 genomineerden hebben gekozen.

Deze transformatie was een hele opgave, gezien de verplaatsing van bedrijven en noodzakelijke bodemsaneringen, maar betekende voor Doesburg een hernieuwde kennismaking met het water van de IJssel en de ongekende mogelijkheden.

Dit project omvat de ontwikkeling en uitvoering van een kwalitatief hoogwaardig woon-en verblijfsgebied tussen het historische cetrum van Doesburg en de Gelderse IJssel. Samen met opgaven als ondergronds parkeren en dijkverbetering is het project integraal opgepakt. Met deze ontwikkeling heeft Doesburg een nieuw gezicht gekregen en ontmoet de IJssel met nieuw elan.

 
 

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...