Alle voorstellen op de longlist: geef je support

1271 keer bekeken 0 reacties

Kijk hier voor een overzicht van alle ingediende gebieden.

Hieronder zijn de ingediende gebieden bijeen gebracht. Voorstellen voor nominatie. Een bonte verzameling van landschappen nieuwe stijl in Gelderland. Door de loop der jaren gerealiseerd. Breng je support uit op een voorstel door te reageren.

 

Shortlist en publieksprijs

Uit de longlist zijn de nominaties gekozen, geselecteerd door een selectiecommissie, bestaande uit interne en externe deskundigen. Nu gaat de jury aan de slag voor de juryprijs en kan het publiek vanaf 1 september stemmen voor de publieksprijs.

 

Wil je een overzicht zien van alle ingediende gebieden? Klik dan op onderstaande knop.

 

Longlist

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"30","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"161739"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

0  reacties