Maak Gelderland mooier

Welkom

Welkom op Forum Maak Gelderland Mooier, onderdeel van Forum Gelderland. De provincie nodigt de Gelderse samenleving uit – en zij die zich daarmee verbonden voelen – om via dit forum intensief van gedachten te wisselen over Gelderland en haar bijzondere kwaliteiten. Praat met ons mee en vertel ons over jouw ervaringen, belevenissen en ideeën.

Alleen door je te registreren kun je actief deelnemen aan het forum.

 

 

Community

Dit forum – of digitale community – levert naar verwachting een schat aan inzichten op over onze dagelijkse leefomgeving. En hoe wij deze waarderen en hoe wij daarmee omgaan en om kunnen gaan. Door deel te nemen aan deze community heb je de gelegenheid om aandacht te geven aan zaken die onze leefomgeving betreffen en vergroot je je betrokkenheid danwel je participatie met de provincie waarin je woont of werkt of die je graag bezoekt. Provincie Gelderland op haar beurt gebruikt dit forum voor haar verdere beleids- en gebiedsontwikkeling.

Sluit je aan bij de community rondom Forum Maak Gelderland Mooier. Wie hoort bij de eerste honderd actieve participanten?