Maak Gelderland MooierGPRK 2016

Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2016.

Josan Meijers is gedeputeerde bij de provincie Gelderland. Hier is ze verantwoordelijk voor Gelderse gebiedsontwikkeling (GGO), Ruimte (ruimtelijke ordeningsbeleid, bedrijventerreinen, omgevingsvisie & omgevingsagenda), Water (inclusief Deltaprogramma), Wonen en Cultuur & Erfgoed. Met groot plezier heeft zij zowel de publieksprijs als de juryprijs uitgereikt aan de winnaars. Lees hier meer over bij manifestatie.

Eén maal in de twee jaar reikt GS van Gelderland deze Gelderse prijs uit. En manier om voorbeeldige projecten of gebieden in het zonnetje te zetten. In 2016 heeft de zesde editie van deze prijs plaatsgevonden met als thema gebieden met passie. Hieronder in collage de dertien genomineerde gebieden. Verder op deze pagina worden ze stuk voor stuk aan je voorgesteld.

 

Op deze pagina kon tot 10 april 2016 gestemd worden voor de publieksprijs. Het stemmen is gedaan. Maar we houden de genomineerden van deze zesde editie van de GPRK op deze pagina in beeld. Leuk is om de diverse reacties van publiek nog eens na te lezen. De uitslag is bekend gemaakt tijdens de manifestatie op 21 april op Landgoed Avegoor in Ellcom.

Er is ruim gestemd! In totaal hebben 7.493 mensen hun voorkeur kenbaar gemaakt. Het heeft een duidelijke winnaar opgeleverd.