Maak Gelderland mooier

Je hebt nog 2 dagen om je aan te melden als jurylid!

06-02-2017 8 reacties

Ben jij een betrokken burger, nieuwsgierig naar inspirerende ideeën voor Gelderse gebieden? Dan zoeken wij jou als jurylid voor de prijsvraag Maak Gelderland Mooier!

De provincie organiseert de prijsvraag Maak Gelderland Mooier. Iedereen die woont/werkt in Gelderland of affiniteit heeft met onze provincie kan ideeën indienen. Wil je meer weten? Kijk dan even in de brochure. Voor deze prijsvraag stellen we een jury samen. Deze bestaat uit gedeputeerde Josan Meijers (voorzitter), een Statenlid en experts op het vlak van ontwerp, kunst, ruimte en media. Maar we zoeken ook een bevlogen burger met oog voor zijn/haar omgeving. Lijkt je dit interessant en heb je tijd tussen 14 en 22 mei om de inzendingen te bekijken en je kunt mee helpen jureren op maandag 22 mei (van 14.30 - 20.00 uur, waarschijnlijk in Arnhem)? Meld je dan voor 1 maart aan als jurylid!

8  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Een momentje...
Jules Lauwerier 16-02-17 om 15:17

De link naar de brochure op https://maakgelderlandmooier.gelderland.nl/696762.aspx?t=Ben+jij+een+betrokken+burger%2c+nieuwsgierig+naar+inspirerende+idee%c3%abn+voor+Gelderse+gebieden%3f+ werkt niet.

Moderator forum 16-02-17 om 15:30

Dag Jules,
Bedankt voor je reactie. De link werkt weer. Kunnen we een inspirerende inzending van je verwachten?

Helen 20-02-17 om 10:00

Ik wil me aanmelden als jurylid, maar de link opent wel email maar geeft geen adres waar de inschrijving naar toe mag...

Moderator forum 20-02-17 om 10:30

Dag Helen,
Er zijn momenteel grote ICT-problemen bij de provincie. Er kunnen geen mailtjes getuurd of ontvangen worden. Ook het internet werkt niet. Zou je het later op de dag nog eens willen proberen. Excuses voor het ongemak. We waarderen je enthousiasme.

Maarten Veldhuis 20-02-17 om 13:28

Hoi,
ik ben zeer geïnteresseerd om te jureren, maar ik heb nog paar vragen.
Kan je me iets meer vertellen over de periode 14-22 mei? Hoeveel tijd is er nodig om de inzendingen door te nemen, is daar een inschatting van te maken? Kan dat thuis of gebeurt dat elders?

Moderator forum 20-02-17 om 14:47

Beste Maarten,
Dat is lastig te zeggen. Dat hangt vooral af van hoeveel inzendingen er binnen komen. We maken in elk geval een mooi boekwerk of iets dergelijks waar we alle ideeën anoniem in presenteren, zodat je je in die periode kunt inlezen. Tijdens de jurering word je verwacht aanwezig te zijn, maar dat spreekt voor zich.
Vanwege de ICT problemen bij de provincie is aanmelden nog niet mogelijk. Zou je dat morgen willen proberen?

Maarten Veldhuis 20-02-17 om 16:27

Duidelijk, dank je voor je reactie. Ik meld me morgen aan denk ik.
Kan je me aangeven hoeveel juryleden er komen, buiten de experts om? Is er een maximum?

Moderator forum 20-02-17 om 17:19

Leuk Maarten! De jury bestaat in elk geval uit gedeputeerde Josan Meijers (juryvoorzitter), een lid van Provinciale Staten, een landschapsarchitect, iemand met veel kennis op het gebied van ruimtelijke kwaliteit in Gelderland. De rest volgt nog, maar in elk geval zal de expertise breed zijn. We zoeken 1 jurylid via dit forum. Ik zie je aanmelding met plezier tegemoet.