Maak Gelderland mooier

Meld je aan voor de manifestatie 'Gebieden met Passie'

18-04-2016 2 reacties

Op donderdagmiddag 21 april reiken we op landgoed Avegoor te Ellecom de juryprijs en de publieksprijs van de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit uit.

Provincie Gelderland brengt met deze prijs goede en inspirerende voorbeelden van ruimtelijke kwaliteit onder de aandacht bij plannenmakers, besluitvormers en het Gelderse publiek. Het gaat vooral om gebieden met passie waarbij enthousiasme is gevoeld bij burgers, organisaties en bestuur en waar ook een mooie bijdrage is geleverd aan onze leefomgeving.

Samen maken we Gelderland Mooier

Rond de prijsuitreiking is een uitgebreid programma samengesteld met leuke workshops. Centraal op deze dag staat de vraag hoe we de kwaliteit van de (genomineerde) gebieden en ook alle andere gebieden in Gelderland, kunnen handhaven, verbeteren of verder ontwikkelen. Ook zal het digitaal discussieplatform Maak Gelderland Mooier een belangrijke rol  spelen, want we willen graag met jou in gesprek blijven over kwaliteit van onze leefomgeving.

Praat met ons mee

Voor de sneller beslissers hebben we nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze manifestatie. Kijk voor meer informatie op de info pagina over de manifestatie of meld je direct aan via de aanmeldlink, je kunt je alleen opgeven via deze link.

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

Een momentje...
Aycha Kleingeld 20-04-16 om 9:39

Ik heb me aangemeld! Tot morgen.

Jolanda Timmerman 20-04-16 om 9:46

Wat leuk Aycha Kleingeld. Tot morgen!